Waarom kiezen voor EPDM Solutions?

Dat wij niet de enige partij zijn waar je mee in zee kan gaan voor jouw dakwerken en dat elke partij het beste met je voor heeft, daarover bestaat geen twijfel. 

Waarom zou je dan kiezen voor EPDM Solutions als het gaat om het platte dak binnen jouw nieuwbouw- of renovatieproject? We bieden een aantal heel uitgesproken voordelen die we graag voor jou op een rijtje zetten.

15 jaar garantie

Wij geloven rotsvast in de kwaliteit van onze materialen en de uitvoering van de werken.
Daarom geven wij niet de gebruikelijke 10, maar 15 jaar garantie op jouw dakwerken.

Van overheidswege zijn wij verplicht en gemachtigd om een garantie van 10 jaar te bieden op dakwerken. Dit gaat zowel over materialen als over de uitvoering. Kleine en grote mankementen die zich bij normaal gebruik in die periode voordoen, vallen onder deze garantie. 

Ook de producent van de EPDM-folie biedt een fabrieksgarantie van 10 jaar. Daardoor heb je dus een dubbele zekerheid.

EPDM Solutions voert alle dakwerken heel secuur uit. Wij selecteren de juiste hoogwaardige materialen en gereedschappen. Ons goed opgeleid top-team monteert deze op jouw plat dak volgens gedegen methodes en met het nodige oog voor detail. We blijven steeds vinger aan de pols houden voor nieuwe materialen en technieken en evolueren mee met trends. Elke medewerker wordt regelmatig bijgeschoold om de EPDM-dakbedekking van jouw project volgens deze nieuwste methodes af te werken.
Daardoor durven wij onze garantieperiode uitbreiden tot 15 jaar.

Uniek dakdossier

Wij gaan voor 200% betrokkenheid. Daarom voorzien we jou van alle nodige documenten voor jouw dakwerken.
Jouw dakdossier bevat niet alleen de offerte en materiaalfiches, we bekijken ook op welke premies je recht hebt en hoe je die aanvraagt.

Van de opmeting, over de offerte tot de opleveringsdocumenten en het onderhoudscontract. In onze handige map bezorgen we je echt alles om de documenten rond jouw dakwerken overzichtelijk bij te houden.

Met onze premiebegeleiding bieden wij jou een extra service. Je krijg van ons het overzicht van alle premies, subsidies en tegemoetkomingen waarvoor de (renovatie)werken aan jouw plat dak in aanmerking komen. 

Ontdek wat het dakdossier inhoudt

Ontdek wat het dakdossier inhoudt

Forfaitaire offerte

Geen verrassingen!
De kostprijs van jouw dakwerken wordt correct ingeschat en in detail berekend. Het bedrag op de offerte is het bedrag dat je betaalt.

Dakwerken kunnen ingrijpend zijn, zeker als je echt alles uit je vijfde gevel wil halen. 
Wij luisteren graag naar jouw wensen en budget om jou een gepaste offerte te kunnen bezorgen. 

Dankzij jarenlange ervaring, een goed inzicht en de nodige kennis van materialen, maken we al snel een eerste raming van de kosten en binnen de 48 uur ontvang je van ons een gedetailleerde offerte. De prijs die daarop is vermeld, zal ook het bedrag zijn dat je op het eind van de rit betaalt.

Daarnaast sommen we graag voor je op waar je op termijn kan besparen door gericht te investeren in isolatie, duurzame energie en regenwaterrecuperatie. We laten je ook weten op welke premies en tegemoetkomingen je recht hebt.

Mooi weer garantie

Ideaal weer is helaas niet op bestelling te krijgen. Daarom bepalen wij samen met onze huismeteoroloog hoe we jouw dakwerken best aanpakken.

Bij nieuwbouwprojecten hebben we meestal wat minder nadeel van een regenachtige dag. In een renovatie en zeker bij herstellingswerken is het belangrijk dat alles in de ruimte onder het plat dak droog blijft. 

Dankzij onze huismeteoroloog kunnen wij perfect inschatten wanneer we je oude dak kunnen verwijderen en het nieuwe dak terug monteren. We werken zoals altijd snel en efficiënt en voorzien de nodige zeilen en afdichting om jouw gebouw ten allen tijde te beschermen!

Stipte afspraken

Wij hechten heel veel belang aan snelheid en doeltreffendheid, ook in het maken van afspraken.

Heb je een vraag? Stel ons die gerust telefonisch, per mail, via WhatsApp of door het contactformulier in te vullen op de contactpagina.

Wij houden eraan

  • Jou binnen de 48 uur te contacteren om je een antwoord te bieden op al jouw vragen;
  • Binnen de week bij je langs te komen voor een plaatsbezoek en offerte;
  • Jouw dakwerken in te plannen binnen de 2 weken na jouw beslissing. 

Binnen 24u reactie

Jouw vragen snel beantwoord

Heb je een vraag, een klacht of een suggestie? Aarzel niet ons te bellen, te mailen of via het contactformulier te contacteren.

Niet alleen willen we jou als klant zo snel mogelijk helpen 100% te genieten van jouw plat dak, we verbeteren er ook onze diensten mee. 

Maar luister ook vooral naar onze klanten