Dakwerken Pittem

Daken herstellen in Pittem kunnen de dakdekkers van EPDM Solutions als geen ander

Het dak vormt een uiterst belangrijk aspect van jouw woning. Laat de aanleg of herstelling ervan daarom over aan vakexperts. Vertrouw op het ervaren team van dakdekkers van dakwerken Pittem door EPDM Solutions.

Dakwerken Pittem voor jouw EPDM plat dak

Indien je plannen hebt voor de bouw van een nieuw plat dak, staat dakwerken Pittem door EPDM Solutions voor je klaar. We inventariseren jouw behoeften en nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Of je nu een dakkoepel of lichtstraat aan je platte dak wilt toevoegen, wij staan voor je klaar. We verzorgen een gedegen planning en installeren jouw nieuwe platte dak snel en nauwkeurig. Onze aanpak begint altijd met een sterke basis: de juiste isolatie, een stevig onderdak, en een solide bevestiging van de EPDM folie.

Wist je trouwens dat EPDM in grote rollen wordt vervaardigd? Hierdoor kunnen we doorgaans jouw dak in Pittem naadloos bedekken. Dit versnelt het proces en geeft je bovendien extra zekerheid voor een waterdicht dak.

Dakwerken Pittem voor het repareren van platte daken 

Indien je al een plat dak hebt dat tekenen van veroudering vertoont, zijn de dakwerkers van dakwerken Pittem door EPDM Solutions ook hier de juiste keuze. We beginnen met een grondige inspectie van de huidige staat van je dak. Structurele elementen die behouden kunnen blijven, laten we ongemoeid. Is enkel de oude dakbedekking aan reparatie toe? Is de dakisolatie nog in goede conditie? Wat moet worden verwijderd, wordt met zorg afgebroken en afgevoerd.

Tijdens het herstellen of renoveren van je bestaande dak kunnen we ook lichtstraten of dakkoepels integreren. Wellicht is dit het ideale moment om de ruimte onder je platte dak opnieuw in te richten!