Dakwerken Brugge

Een lichtstraat voor jouw plat dak in Brugge nodig? EPDM Solutions weet raad

Het dak speelt een heel belangrijke rol in de bescherming van je woning. Vertrouw daarom de installatie of reparatie van je dak toe aan professionals. Het team van goed opgeleide dakdekkers van Dakwerken Brugge door EPDM Solutions staat voor je klaar.

Dakwerken Brugge: platte daken repareren

Vertoont je huidige platte dak tekenen van slijtage? De dakwerkers van dakwerken Brugge door EPDM Solutions zijn de aangewezen experts. We beginnen met een grondige inspectie van het bestaande dak. Componenten die behouden kunnen blijven, laten we ongemoeid. Alles wat verwijderd moet worden, pakken we zorgvuldig aan. Indien nodig wordt het hele dak verwijderd en opnieuw geïsoleerd. Ook als enkel de oude dakbedekking moet worden vervangen, kan je op ons rekenen. 

Bij de reparatie of renovatie van je bestaande platte dak bieden we tevens de mogelijkheid om lichtstraten of dakkoepels toe te voegen. Misschien is dit wel het perfecte moment om de ruimte onder je platte dak opnieuw in te richten!

Dakwerken Brugge: nieuwe platte daken

Ben je van plan om te bouwen en heb je een nieuw plat dak nodig? EPDM Solutions bezoekt je graag in Brugge om je noden te bespreken en naar je voorkeuren te luisteren. Of je nu een dakkoepel of een lichtstraat wilt integreren in je platte dak of je wil een groendak aanleggen. Wij regelen het voor je. We plannen zorgvuldig en realiseren je platte dak vlot en nauwgezet. We beginnen altijd met een solide basis: de juiste isolatie, een robuust onderdak en een degelijke montage van de EPDM folie.

Wist je dat de kwaliteit van de EPDM folie bepaalt of jouw dak geschikt is voor regenwaterrecuperatie? Wij gebruiken bij dakwerken Brugge door EPDM Solutions steeds hoogwaardige folie die geen kleur afgeeft. Het regenwater dat jouw dak opvangt kan dus perfect worden gebruikt voor het toilet of de wasmachine.