Nieuwbouw

EPDM Nieuwbouw Dakbedekking

Bij nieuwbouwprojecten heb je meestal nog alle vrijheid om jouw woning te ontwerpen. Bij nieuwbouw is een plat dak dan sowieso een goede keuze. Niet alleen kan je de volledige hoogte van je onderliggende verdieping benutten, je voegt ook een extra gevel toe aan je nieuwe huis.

EPDM Solutions is jouw aannemer om de dakwerken van je nieuwbouw uit te voeren. We begeleiden de aanleg van jouw plat dak van A tot Z. Zowel de dakconstructie, isolatie als het monteren van de EPDM folie nemen wij voor onze rekening. Daarbij voorzien we de nodige dakdoorvoeren voor de technieken in jouw huis zoals ventilatiekanalen of afzuigsystemen en de afvoerbuizen voor regenwater. Kortom: we weten als geen ander hoe jouw nieuwbouw woning aan alle regels voldoet.

Zoals steeds werken wij jouw project af tot in de puntjes en helpen we jou het beste uit jouw 5de gevel te halen. Zo kunnen we de beste lichtinval uitlokken door een lichtstraat of -koepel toe te voegen of maken we van jouw plat dak een extra leefruimte.

Ga ook zeker met je architect na welke maatregelen je kan treffen om jouw woning energiezuiniger te maken. Jouw plat dak kan moeiteloos worden ingericht als groendak, maar leent zich ook perfect tot het monteren van zonnepanelen.

Neem zeker nog eens een kijkje op onze facebookpagina.

Realisaties