Dakwerken Menen

Isoleren van een plat dak laat je beter over aan de dakdekkers van EPDM Solutions

Het dak is een heel belangrijk onderdeel van jouw woning. Laat het aanleggen of het herstellen van je dak dus zeker over aan de experts van dakwerken Menen door EPDM Solutions. Reken op ons team van ervaren dakdekkers.

Dakwerken Menen voor nieuwbouw plat dak 

Heb je bouwplannen waarbij een nieuw plat dak moet worden geïnstalleerd? De expert van dakwerken Menen door EPDM Solutions komt bij je langs. We brengen jouw noden in kaart en luisteren naar jouw wensen. Wil je een dakkoepel of een lichtstraat aan je plat dak toevoegen? Geen enkel probleem! Wij zorgen voor een goede planning en installeren jouw plat dak in een mum van tijd. Daarbij gaan we heel secuur te werk. Starten doen we daarom steeds met een goede basis: de juiste isolatie, een stevig onderdak en een solide bevestiging van de EPDM folie.

Wist je trouwens dat EPDM in grote rollen wordt geproduceerd? Daarom kunnen we bij dakwerken Menen door EPDM Solutions ook jouw dak in Menen meestal naadloos bevestigen. Dat gaat sneller en geeft jou bovendien de extra zekerheid van een lekvrij dak.

Dakwerken Menen voor herstellingen aan je plat dak

Heb je al een plat dak aan je woning, maar krijgt de tand des tijds er stilaan vat op? Ook dan zijn de dakwerkers van dakwerken Menen door EPDM Solutions de juiste keuze. We starten met het bekijken van de staat van je bestaande dak. Aan structurele onderdelen die kunnen blijven bestaan, raken we dan ook niet. Heeft de oude dakbedekking enkel een reparatie nodig? Zit de dakisolatie nog goed? Wat moet worden afgebroken, wordt zorgvuldig verwijderd en weggebracht. 

Ook bij de herstelling of renovatie van je bestaande dak, kunnen wij een lichtstraat of lichtkoepels toevoegen. Misschien dus het ideale moment om de ruimte onder je plat dak her in te richten!