Dakwerken Izegem

Daken herstellen of installeren in Izegem laat je beter doen door de dakdekkers van EPDM Solutions

Het dak vormt een essentieel onderdeel voor de bescherming van je huis. Bij dakwerken Izegem door EPDM Solutions zien we een plat dak als ‘de vijfde gevel’. Het bepaalt wat je kan doen met de ruimte onder het plat dak en voldoet aan meerdere vereisten om in aanmerking te komen voor premies. Regenwatergewinning is er een van. Bovendien installeer je op onze EPDM daken ook moeiteloos zonnepanelen of een groene zone. En heb je al gedacht aan een lichtkoepel of lichtstraat?

Dakwerken Izegem voor jouw nieuw plat dak

Sta je op het punt te bouwen en is een plat dak onderdeel van je bouwplannen? Of breid je je woning uit met een extra leefruimte? Voor dakwerken Izegem door EPDM Solutions komen we met plezier bij je langs om je wensen en behoeften door te nemen. Extra licht binnentrekken doen we moeiteloos door het installeren van een dakkoepel of lichtstraat.

Ons team van ervaren dakdekkers zorgt voor een gedegen voorbereiding en een efficiënte realisatie van de dakwerken aan je platte dak, met aandacht voor elk detail. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom starten we met essentiële stappen zoals een degelijke isolatie, een stevig fundament en zorgvuldig aangebrachte EPDM folie van superieure kwaliteit.

Interessant feit is dat EPDM folie in grote rollen wordt geleverd, waardoor we jouw dakwerken nagenoeg naadloos kunnen uitvoeren. Dit bevordert niet alleen de snelheid van installatie. Het geeft je ook nog meer garanties op een lekvrij dak. 

Dakwerken Izegem voor het herstel van jouw plat dak 

Is je bestaande platte dak aan het verouderen? Vooral daken waarop roofing werd voorzien hebben een kortere levensduur. Wij raden natuurlijk aan om dit te vervangen door EPDM. Niet enkel omdat wij daar zelf heel sterk in geloven, maar ook omdat het voor jou een groot voordeel biedt. De levensduur van EPDM (tot 60 jaar) is dubbel zo lang als die van roofing (30 jaar). Bovendien kan je van een EPDM plat dak het regenwater wel gebruiken voor bijvoorbeeld je toilet of de wasmachine.

De vakmensen die dakwerken Izegem voor EPDM Solutions uitvoeren,  zijn uitstekend opgeleid om jouw dak te herstellen of te vervangen. Wij jagen je ook hier niet op onnodige kosten en voeren enkel de nodige werken uit die jou terug jaren plezier van je plat dak bezorgen. We gaan ook na of je in aanmerking komt voor bepaalde premies en hoe ofd hoeveel je kan besparen door het plat dak beter te isoleren. 

Tijdens de reparatie of het opknappen van je bestaande platte dak bieden we ook de mogelijkheid om nieuwe elementen zoals lichtstraten of dakkoepels te integreren. Dit kan de ideale kans zijn om de ruimte onder je platte dak een nieuwe bestemming te geven!