Succesvol uitgevoerde realisaties
0

Realisaties

Wij voorzien graag elk plat dak van een strak EPDM-pak. Het team van dakwerken EPDM Solutions is trots op ieder afgewerkt project. 

Projecten in de kijker

Kantoorgebouw Wielsbeke

Renovatie Izegem

Project Krommenhaak Torhout

Nieuwbouwprojecten

Een plat dak op je nieuwbouwwoning heeft tal van voordelen. Naast het feit dat je kan genieten van de volledige hoogte van de binnenruimte, kan je jouw dak ook volledig inrichten naar jouw smaak. Voorzien van zonnepanelen of ingericht als dakterras? Misschien heb je graag een groendak? En wat dacht je van een dakkoepel of lichtstraat in je plat dak? 

Onze ervaren dakdekkers monteren jouw nieuwbouwdak tot 450 m² (30 m x 15 m) zoveel mogelijk naadloos.

Zwevegem

Lochristi

Moderne nieuwbouwwoning

Hooglede

Oostduinkerke

Ichtegem

Renovatie

De levensduur van je dakbekleding is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere een goed onderhoud en regelmatig verwijderen van vuil en bladeren is een must.

Wanneer het lokaal herstellen van je dakbekleding niet meer voldoende is, voorzien we jouw plat dak van een nieuw strak EPDM-pak. Ook voor het verwijderen van de oorspronkelijke roofing ben je bij dakwerken EPDM Solutions aan het juiste adres. We gaan graag een stapje verder om alles uit jouw plat dak te halen. Heb je al gedacht aan de mogelijkheid om zonnepanelen te monteren? Een groendak aan te leggen? Je dak te gebruiken als dakterras? Of extra licht binnen te brengen in de onderliggende ruimtes door dakkoepels of lichtstraten in jouw plat dak te laten monteren? 

Tijdens jouw renovatie liggen al deze mogelijkheden terug open. We denken graag met je mee om alle mogelijkheden te overlopen.

Ben je al bekend met de renovatieplicht voor woongebouwen? 

Renovatie Veurne

Video afspelen

Renovatie Ichtegem

Renovatie Kortemark

Renovatie Koksijde

Renovatie Lichtervelde

Renovatie Kuurne

Renovatie Kortrijk

Renovatie Roeselare

Renovatie Deinze

Industrie

Met EPDM Solutions hebben we ook de nodige expertise in huis om industriële platte daken te renoveren of op te bouwen. De duurzaamheid en de kwaliteit van onze EPDM zijn een ideale match voor bedrijven met een langetermijnvisie. In combinatie met de geschikte isolatie blijft de temperatuur in de gebouwen onder controle en wordt er ook nog eens flink bespaard op energie. Een slimme keuze! 

Bovendien geldt er sinds 2022 een renovatieplicht voor bedrijfsgebouwen.

Renovatie Izegem

Kantoorgebouw Wielsbeke

Kasteelpark Blauwpoorte te Izegem

In samenwerking met
Projectontwikkelaar Urbes
Aannemer Romel Bouwbedrijf nv
Architect Govaert & Vanhoutte architects