0
Succesvol uitgevoerde realisaties

Realisaties

Wij voorzien graag elk plat dak van een strak EPDM-pak en zijn telkens trots op onze projecten. 

Nieuwbouwprojecten

Een plat dak op je nieuwbouwwoning heeft tal van voordelen. Naast het feit dat je kan genieten van de volledige hoogte van de binnenruimte, kan je jouw dak ook volledig inrichten naar jouw smaak. 

Wij monteren jouw nieuwbouwdak tot 450 m² (30 m x 15 m) zoveel mogelijk naadloos.

Nieuwbouwwoning Zwevegem

Nieuwbouwwoning Ichtegem

Nieuwbouwwoning Kruisem

Renovatie

De levensduur van je dakbekleding is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere een goed onderhoud en regelmatig verwijderen van vuil en bladeren is een must.

Wanneer het lokaal herstellen van je dakbekleding niet meer voldoende is, voorzien we jouw plat dak van een nieuw strak EPDM-pak. Ook wanneer jouw dak oorspronkelijk van roofing was voorzien, komt EPDM Solutions graag bij je langs. 

Renovatie Veurne

Appartementsgebouw Kortrijk

Renovatie Waregem

Renovatie Koksijde

Renovatie Gits

Appartement Wenduine

Renovatie Alveringem

Tribune Roeselare

Bigroof

EPDM leggen is een kunst. Zowel als het gaat om een bescheiden dak, een dak met uitsparingen of grillige vormen, maar zeker als het gaat om platte daken met formidabele afmetingen. Wij noemen die projecten ‘bigroof’. En wij monteren de EPDM zo glad als een biljartlaken.

EPDM-folie wordt geproduceerd in vellen van 15 m x 30 m. Daardoor kunnen wij daken tot 450 m² zo veel mogelijk naadloos monteren. 

Nieuwbouwwoning Geraardsbergen

Nieuwbouwwoning Rumbeke

Nieuwbouwwoning Zwevegem

Vernieuwbouw en bijgebouwen

Bij een totaalrenovatie heb je misschien ook een uitbreiding van je huidige woning in gedachten. Je architect zal je ongetwijfeld alle mogelijkheden uitleggen, waaronder een vernieuwbouw met plat dak. Denk er in dat geval ook zeker aan dat de uitbreiding van je woning 5 gevels heeft. Jouw dak wordt veel meer dan enkel de bovenste beschermlaag van je woning!

Vernieuwbouw Izegem

Verbouwing in houtskelet Gistel

Poolhouse Lichtervelde

Tuinberging Torhout

Gevelbekleding

Gevelbekleding Zwevegem