0
Succesvol uitgevoerde realisaties

Realisaties

Wij voorzien graag elk plat dak van een strak EPDM-pak en zijn telkens trots op onze projecten. 

Voedingsbedrijf Ter Beke

Voedingsbedrijf Ter Beke in Veurne koos voor EPDM Solutions om hun industrieel dak van 4.400m² en hun bijgebouw van 325m² met duurzame EPDM en isolatie af te dichten.

Ter Beke kiest hierbij resoluut voor de zekerheid op lange termijn met ecologische, duurzame en kwalitatieve producten. De gekoelde ruimtes profiteren bovendien volop van de nieuwe laag PIR-isolatie met een dikte van 12cm waardoor het energieverbruik sterk daalt. Slim gezien!

Charles Van Lerberghe, Plant Manager Ter Beke aan het woord

“Een welgemeende dank u wel voor het geleverde werk op onze daken hier in Veurne.

De rondgang met de expert, was heel goed en dat stemt ons dan ook héél tevreden.

Ik realiseer mij goed dat het volledige project een huzarenstukje was en zeker niet te onderschatten was naar complexiteit toe. Dat het werk dan ook mooi opgeleverd is geweest is vooral aan jullie vakmanschap en expertise te danken.

Bovenop de hoofdwerken wil ik het ganse team van EPDM Solutions heel erg bedanken voor de snelle hulp en reactiviteit die wij hebben mogen ontvangen tijdens de werken. Als voedingsbedrijf kunnen wij ons geen enkele misstap veroorloven, dus dank om proactief te handelen waar nodig.

Hartelijk dank en complimenten aan het ganse team.”

Kasteelpark Blauwpoorte te Izegem

In samenwerking met
Blauwpoorte Izegem
Projectontwikkelaar Urbes
Blauwpoorte Izegem
Aannemer Romel Bouwbedrijf nv
Blauwpoorte Izegem
Architect Govaert & Vanhoutte architects

Nieuwbouwprojecten

Een plat dak op je nieuwbouwwoning heeft tal van voordelen. Naast het feit dat je kan genieten van de volledige hoogte van de binnenruimte, kan je jouw dak ook volledig inrichten naar jouw smaak. 

Wij monteren jouw nieuwbouwdak tot 450 m² (30 m x 15 m) zoveel mogelijk naadloos.

Nieuwbouwwoning Zwevegem

Nieuwbouwwoning Ichtegem

Nieuwbouwwoning Oostduinkerke

Nieuwbouwwoning Geraardsbergen

Nieuwbouwwoning Meulebeke

Nieuwbouwwoning Lochristi

Renovatie

De levensduur van je dakbekleding is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere een goed onderhoud en regelmatig verwijderen van vuil en bladeren is een must.

Wanneer het lokaal herstellen van je dakbekleding niet meer voldoende is, voorzien we jouw plat dak van een nieuw strak EPDM-pak. Ook wanneer jouw dak oorspronkelijk van roofing was voorzien, komt EPDM Solutions graag bij je langs. 

Renovatie Veurne

Renovatie Deerlijk

Renovatie Waregem

Renovatie Koksijde

Renovatie Gits

Renovatie Wenduine

Renovatie Kortrijk

Renovatie Roeselare

Renovatie Deinze

Industrie

Met EPDM Solutions hebben we ook de nodige expertise in huis om industriële daken te renoveren of op te bouwen. De duurzaamheid en de kwaliteit van onze EPDM zijn een ideale match voor bedrijven met een langetermijnvisie. In combinatie met de geschikte isolatie blijft de temperatuur in de gebouwen onder controle en wordt er bovendien flink bespaard op energie. Een slimme keuze! 

Industrie Ardooie

Industrie Veurne

Industrie Dadizele