Industrie

Project in de kijker

Bij de bouw of renovatie van een industrieel plat dak is de technisch perfecte uitvoering uiteraard van groot belang. Aan de keuze van de materialen en de vakbekwaamheid van onze medewerkers besteden wij dan ook de grootste aandacht. Dat geldt niet alleen voor onze dakdekkers, maar ook voor onze magazijniers, administratieve medewerkers en ons verkoopsteam.

Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat jouw gebouw aan de nieuwste regelgevingen voldoet. Duurzaamheid en energiebesparing zijn topprioriteit. EPDM Solutions vormt de ideale match voor bedrijven met een langetermijnvisie.

De juiste lichtinval door goed geïnstalleerde lichtstraat bezorgt je niet alleen daglicht maar laat je ook van de zon profiteren. In combinatie met de geschikte isolatie draagt het dak bij aan een goede klimaatcontrole binnen. Bovendien is een EPDM dak uitermate geschikt voor de installatie van zonnepanelen. Je voldoet dus moeiteloos aan de plichten om hernieuwbare energie maximaal in te zetten. Wiin-win dus voor jouw bedrijf en het klimaat.

Bovendien geldt er sinds 2022 een renovatieplicht voor bedrijfsgebouwen.

Enkele realisaties

Industrie Ardooie

Industrie Veurne

Industrie Dadizele