Dakwerken Roeselare

De dakdekkers van EPDM Solutions gaan ook in Roeselare heel secuur te werk

EPDM Solutions is jouw partner voor dakwerken Roeselare. Bij EPDM Solutions beschouwen we het plat dak van jouw woning in Roeselare als jouw ‘vijfde gevel’. Het is niet alleen essentieel voor de bescherming van je huis. Jouw plat dak biedt ook meer plaats in de ruimte eronder. Bovendien voldoet het ook aan verschillende eisen om in aanmerking te komen voor premies. Uiteraard zorgen wij bij dakwerken Roeselare met EPDM Solutions voor een goede isolatie voor je plat dak. Dit houdt je warm én levert een energiebesparing op. Ook regenwateropvang en de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren zijn voordelen van jouw EPDM dak in Roeselare. En heb je al nagedacht over het toevoegen van een dakraam of lichtkoepel?

Dakwerken Roeselare voor het herstellen van een plat dak

Als je bestaande platte dak tekenen van veroudering vertoont, kijken we na of een herstel voldoende is. Zo niet, moet er worden overgegaan tot een volledige vervanging van je dak. Vooral bij daken die voorzien zijn van roofing is het aan te raden alle dakbedekking weg te nemen en opnieuw te plaatsen. Uiteraard raden wij voor dakwerken Roeselare door EPDM Solutions de dakbedekking EPDM aan. Niet alleen omdat we er zelf zo sterk in geloven. We weten ook dat het jou aanzienlijke voordelen biedt. De levensduur van EPDM (tot 60 jaar) is dubbel zo lang als die van roofing (30 jaar). Bovendien kun je regenwater van een EPDM plat dak gebruiken, bijvoorbeeld voor je toilet of wasmachine.

De geschoolde vakmensen van EPDM Solutions komen langs voor jouw dakwerken Roeselare. Ze zijn uitstekend in staat om je dak te herstellen of te vervangen. We zoeken de meest kostenefficiënte oplossingen en voeren alleen de noodzakelijke werkzaamheden uit om je terug jarenlang te laten genieten van je platte dak. We onderzoeken ook of je in aanmerking komt voor bepaalde premies en hoeveel je kunt besparen door het platte dak beter te isoleren.

Tijdens de reparatie of renovatie van je bestaande platte dak bieden we ook de mogelijkheid om nieuwe elementen zoals lichtstraten of dakkoepels te integreren tijdens de dakwerken. Dit is een uitgelezen kans om de ruimte onder je platte dak een nieuwe invulling te geven!

Dakwerken Roeselare voor nieuwe platte daken

Voorzie je (een deel van) je nieuwe woning van een plat dak? Of breid je je woning uit met een extra leefruimte? Dan zit je goed bij dakwerken Roeselare door EPDM Solutions. We komen bij je langs in Roeselare om na te gaan wat je wensen precies zijn. Wil je een groendak? Wil je zonnepanelen integreren? Maak je van je plat dak een dakterras? Wij weten raad! 

Ons ervaren team van dakdekkers zorgt voor een grondige voorbereiding en een efficiënte realisatie van de dakwerken aan je platte dak, met aandacht voor elk detail. We leggen een solide onderdak, zorgen voor de juiste isolatie en werken alle doorvoeren lekvrij af. Hierbij gebruiken we enkel hoogwaardige EPDM-folie en de beste bevestigingsmaterialen. EPDM Solutions geeft niet voor niets 15 jaar garantie op platte daken. 

Een interessant feit is dat EPDM-folie in grote rollen wordt geleverd, waardoor we je dakwerken bijna naadloos kunnen uitvoeren. Dit versnelt het installatieproces en geeft je ook extra garanties voor een lekvrij dak.