Premiebegeleiding

EPDM_Premiebegeleiding

Dakwerken vragen een serieuze financiële inbreng. Je wil de kost dan ook niet nodeloos de hoogte in jagen. Als goede partner om jouw dakwerken uit te voeren gaat EPDM Solutions een stap verder. In het kader van onze premiebegeleiding berekenen we voor jou wat je kan besparen door te investeren in de juiste dakisolatie. Verdien deze uitgave snel terug dankzij je lagere energiefactuur en dankzij de verschillende premies, tegemoetkomingen of subsidies

Ben je niet thuis in het kluwen van voorwaarden en aanvraagformulieren? Dan lijkt het onbegonnen werk. In de service van EPDM Solutions is de premiebegeleiding inbegrepen. We gidsen je bij het berekenen van je voordelen en het aanvragen van de mogelijke premies. We bezorgen je alle info en attesten.
Gaat het om een verbouwing? Dan wijzen we je de weg naar alle verbouwpremies waar je recht op hebt.

Premies voor dakisolatie

Haal alles uit je dak, ook financieel. Vraag hiervoor zeker de premies aan waar je recht op hebt. Binnen onze premiebegeleiding gaan wij dit graag samen met je na.

Aan elk van deze premies zijn natuurlijk allerhande voorwaarden verbonden.

Wil je weten waar jouw project je recht op geeft? Onze dienst premiebegeleiding komt graag bij je langs om alle kleine lettertjes voor je uit te zoeken.

Met onze premiebegeleiding loop je geen enkele premie mis

Heb je, naast de werken aan je EPDM-dak, nog andere verbeteringen aan je woning in het verschiet? Dan is de kans groot dat je ook daar kan genieten van tegemoetkomingen.

EPDM Solutions is thuis in de wereld van de dakisolatiepremies, maar laat zich graag bijstaan door experts ter zake als het op andere subsidies aankomt.

Bouw of verbouw jij in een van deze 33 West-Vlaamse steden en gemeenten? Dan kan je beroep doen op de kennis en kunde van WVI. De West-Vlaamse Intercommunale verbindt deze 33 gemeenten en begeleidt haar inwoners in het verbeteren van het klimaat.

Ook andere steden en gemeenten beschikken over een energiehuis waar je terecht kan voor advies rond energiezuinig renoveren.

Ontdek hoe je ook met jouw totaalproject meehelpt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk en waar en hoe je een financiële tegemoetkoming van de overheid kan verkrijgen.