Premiebegeleiding

EPDM_Premiebegeleiding
De investering in dakisolatie verdien je snel terug dankzij je lagere energiefactuur en dankzij de verschillende premies, tegemoetkomingen of subsidies. Ben je niet thuis in het kluwen van voorwaarden en aanvraagformulieren? Dan lijkt het onbegonnen werk. Daarom begeleiden we je bij EPDM Solutions optimaal bij het berekenen van je voordelen en het aanvragen van de mogelijke premies.

Alle overige premies voor jouw woning

Heb je, naast de werken aan je EPDM-dak, nog andere verbeteringen aan je woning in het verschiet? Dan is de kans groot dat je ook daar kan genieten van tegemoetkomingen.

EPDM Solutions is thuis in de wereld van de dakisolatiepremies, maar laat zich graag bijstaan door experts ter zake als het op andere subsidies aankomt.

Bouw of verbouw jij in een van deze 33 West-Vlaamse steden en gemeenten? Dan kan je beroep doen op de kennis en kunde van WVI. De West-Vlaamse Intercommunale verbindt deze 33 gemeenten en begeleidt haar inwoners in het verbeteren van het klimaat.

Ook andere steden en gemeenten beschikken over een energiehuis waar je terecht kan voor advies rond energiezuinig renoveren.

Ontdek hoe je ook met jouw totaalproject meehelpt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk en waar en hoe je een financiële tegemoetkoming van de overheid kan verkrijgen.