Dakwerken Kortrijk

Isoleren van een plat dak begint met de juiste materialen. Dakwerk in Kortrijk laat je beter over aan de experts van EPDM Solutions

Het dak vervult een cruciale rol in de bescherming van je huis. Bij dakwerken Kortrijk door EPDM Solutions beschouwen we een plat dak als ‘de vijfde gevel’. Het bepaalt niet alleen de mogelijkheden voor de ruimte onder het platte dak. Het laat je ook toe in aanmerking te komen voor premies. Bovendien kan je het regenwater probleemloos, zonder verkleuring of vervuiling, opvangen en lenen onze EPDM daken zich tot het installeren van zonnepanelen. Wist je ook dat een zonneterras of een groendak tot de mogelijkheden behoren? En dacht je al aan het toevoegen van een lichtkoepel of lichtstraat?

Dakwerken Kortrijk geeft jou een nieuw plat dak

Of je nu bouwplannen hebt waar een plat dak bij hoort, of je breidt je woning uit met een extra leefruimte, EPDM Solutions komt graag bij je langs in Kortrijk om je wensen en behoeften te bespreken. Extra licht binnenhalen realiseren we eenvoudig door het installeren van een dakkoepel of lichtstraat.

Het team van ervaren dakdekkers bij dakwerken Kortrijk door EPDM Solutions bereidt alles goed voor om jouw dakwerken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, met aandacht voor elk detail. We plaatsen de juiste isolatie, een stevig onderdak en brengen de EPDM folie nagenoeg naadloos aan met hoogwaardige bevestigingsmaterialen.

Dakwerken Kortrijk repareert jouw plat dak

Als je bestaande platte dak tekenen van veroudering vertoont, gaan wij na of herstellen mogelijk is. Heb je een dak met roofing? Dan raden we sowieso aan dit te vervangen door EPDM. Niet alleen voor onszelf, want wij zijn grote fan van het materiaal. Dakwerken Kortrijk door EPDM Solutions raadt EPDM ook aan omdat het aanzienlijke voordelen biedt. De levensduur van EPDM (tot 60 jaar) is dubbel zo lang als die van roofing (30 jaar). Bovendien kun je regenwater van een EPDM plat dak wél gebruiken, bijvoorbeeld voor je toilet of wasmachine.

De vakbekwame professionals van EPDM Solutions zijn uitstekend opgeleid om je dak in Kortrijk te herstellen of te vervangen. We streven naar kostenefficiënte oplossingen en voeren alleen de noodzakelijke werkzaamheden uit om je platte dak weer jarenlang plezier te geven. We onderzoeken ook of je in aanmerking komt voor bepaalde premies en hoeveel je kunt besparen door het platte dak beter te isoleren.

Tijdens de reparatie of renovatie van je bestaande platte dak bieden we met dakwerken Kortrijk door EPDM Solutions ook de mogelijkheid om nieuwe elementen zoals lichtstraten of dakkoepels te integreren. Dit kan de ideale kans zijn om de ruimte onder je platte dak een nieuwe invulling te geven!