Dakrenovatie van jouw EPDM-dak

EPDM Realisatie De Panne Vervanging Roofing

Wil je je huis gedeeltelijk uitbreiden? Dan gaan wij te werk zoals bij een nieuwbouwproject. Het grootste verschil is natuurlijk dat we nog meer rekening houden met orde en netheid, om jou zo weinig mogelijk te hinderen tijdens de werken.

Heb je een plat dak dat aan vernieuwing toe is? Dan bekijken wij uiteraard het hele plaatje zodat je daarna terug gerust bent voor de volgende 50 jaar! 
Om een duidelijke prijsopgave te maken voor jouw dakrenovatie, komen wij graag bij je langs. Veel hangt namelijk af van de staat waarin jou dak zich momenteel bevindt. Hoe beter die staat, hoe minder ingrijpend onze werkzaamheden zullen zijn. Kan de structuur blijven bestaan en is dus enkel de bekleding aan vervanging toe? Dan komen we er al met een dakrenovatie. Heeft je dak stormschade geleden, dan kan het voldoende zijn om een stuk te herstellen. We maken dus een correcte inschatting van jouw dakreparatie. En dit zal zich vertalen in een lagere prijsofferte.

Heb je bij je dakrenovatie recht op premies? Dan bezorgen we jou hiervoor alle info en dossierstukken. Een efficiënte kostenberekening, minder energieverbruik én de maximale tegemoetkomingen dus! 

Volg ons op facebook en instagram.

Jouw dakrenovatie professioneel aangepakt

Een verbouwing is een ingrijpende gebeurtenis. Zeker als het om een dakrenovatie gaat. De ervaren dakdekkers van EPDM Solutions zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werken.

We demonteren het bestaande plat dak, zorgen voor een nieuwe isolatie en plaatsen een nieuw plat dak met heel veel mogelijkheden. Wij informeren je ook steeds over de premies waar je recht op hebt door jouw dakrenovatie te laten uitvoeren door een erkende dakwerker.

Laatste nieuws