Premiebegeleiding

EPDM_Premiebegeleiding

Door een goede dakisolatie kan je niet alleen je uitgaven voor je energiefactuur sparen, je kan er ook tal van premies, tegemoetkomingen of subsidies mee verdienen.

Ben je niet thuis in het kluwen van voorwaarden en aanvraagformulieren? Dan lijkt het onbegonnen werk. Daarom begeleiden we je bij EPDM Solutions optimaal bij het berekenen van je voordelen en het aanvragen van de mogelijke premies. 

Premies voor dakisolatie

Haal alles uit je dak, ook financieel. Vraag hiervoor zeker de premies aan waar je recht op hebt. Wij gaan dit graag samen met je na.

Aan elk van deze premies zijn natuurlijk allerhande voorwaarden verbonden.

Wil je weten waar jouw project je recht op geeft? Dan komen we graag bij je langs om alle kleine lettertjes voor je uit te zoeken.

Alle overige premies voor jouw woning

Heb je, naast de werken aan je EPDM-dak, nog andere verbeteringen aan je woning in het verschiet? Dan is de kans groot dat je ook daar kan genieten van tegemoetkomingen.

EPDM Solutions is thuis in de wereld van de dakisolatiepremies, maar laat zich graag bijstaan door experts ter zake als het op andere subsidies aankomt.

Bouw of verbouw jij in een van deze 54 West-Vlaamse steden en gemeenten? Dan kan je beroep doen op de kennis en kunde van WVI. De West-Vlaamse Intercommunale verbindt deze 54 gemeenten en begeleidt haar inwoners in het verbeteren van het klimaat.

Ontdek hoe je ook met jouw totaalproject meehelpt aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk en waar en hoe je een financiële tegemoetkoming van de overheid kan verkrijgen.