Jouw plat dak isoleren

De isolatie van jouw dak is belangrijk. Niet alleen word je binnen de temperatuurschommelingen niet gewaar, isolatie heeft ook een geluidswerende werking. Je helpt bovendien ook mee zorg dragen van onze omgeving.

Om een keuze te kunnen maken uit de verschillende soorten materialen, elk met hun specifieke isolatiewaarde, bespreken we vooraf de eisen die jouw architect heeft bepaald. Met de nodige vakkennis kunnen wij dan een goed onderbouwd advies geven. 

Wij isoleren jouw dak langs de buitenkant, volgens het principe van een warm dak. Daarbij komt de isolatie tussen het dampscherm en de EPDM. Op die manier krijg je een perfecte temperatuurbuffer tegen extremen en is ook de dakconstructie beter beschermd tegen uitzetten en krimpen.

Bij renovatie kunnen we meestal een nieuw warm dak plaatsen op het bestaande oppervlak. De nieuwe isolatieplaat wordt dan, afhankelijk van het type dakvloer, mechanisch, verkleefd of losliggend op de roofing bevestigd. De platen vormen dan een perfecte ondergrond voor de nieuwe EPDM. 

Volg ons op facebook en instagram.