Waarom beter investeren in een plat dak dan sparen op de bank?

EPDM_Realisaties_InvesterenInEenPlatDak

Ben je op zoek naar een interessante investering met een hoger rendement dan een spaarboekje? Investeer dan in een plat dak. Lees hier waarom het beter is te investeren in een plat dak dan te sparen op de bank.

Een plat dak doet jouw eigendom in waarde stijgen

Een plat dak voldoet aan 3 criteria die de waarde van je woning doen stijgen. Ten eerste heb je met een plat dak meer bruikbare ruimte. Zowel binnen als buiten. Ten tweede krijgt jouw woning een aantrekkelijke uitstraling en heeft ze een hoge afwerkingsgraad. En als derde is er het duurzame aspect, met grondige isolatie en opvang van regenwater. Allemaal zaken waarvoor mensen graag een cent meer betalen.

Bespaar met een plat dak op onderhoudskosten

Het onderhoud van een plat dak gaat sneller en vlotter dan dat van een schuin dak. Tijd is geld, dus is een sneller onderhoud ook goedkoper. Onderhoudswerken bij een schuin dak vragen heel wat inspanning. Met een ladderconstructie, stelling of hoogtewerker. De halsbrekende toeren vragen koelbloedigheid en rustig werken. Bij een plat dak is het eenvoudig. Ladder tegen de gevel, beklimmen en je staat erop. Daarna wandel je rond als op de grond.

Jouw plat dak brengt geld op

Jouw plat dak is dé plaats voor zonnepanelen. Je plaatst ze volgens de meest rendabele oriëntatie en helling. Iets wat bij een schuin dak onmogelijk is. Hierbij ben je gebonden aan de helling en de oriëntatie van het dak zelf. Op jouw plat dak brengen jouw zonnepanelen dus ook het meeste op. Mits slim gebruik herleidt dit jouw elektriciteitsverbruik tot 0 of zelfs minder.

Bovendien vang je met een plat dak met EPDM dakbedekking het helderste regenwater op. Het water verkleurt niet en is bruikbaar voor veel huishoudelijke toepassingen. Wat jouw waterfactuur ook zienderogen doet dalen.

Contacteer ons nu voor jouw slimme investering in een plat dak.

Jouw plat dak perfect geïsoleerd en afgewerkt tot in de puntjes?

Vraag je gratis plaatsbezoek en offerte aan

Regelmatig tips in je mailbox?