Het beste dakwerk voor je nieuwe thuis

Het beste dakwerk voor je nieuwe thuis

Aan het bouwen of verbouwen en grote fan van platte daken? Kies dan het beste dakwerk voor je nieuwe thuis. En dat is ongetwijfeld een dak met EPDM. Officieel staat dit voor Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Maar tenzij je helemaal wild wordt van chemische verbindingen, zegt dit je wellicht niets. Daarom maken wij er iets anders van. Voor ons staat EPDM voor Esthetisch, Praktisch, Duurzaam en Multifunctioneel.

Esthetisch: een mooi plat dak

Je wil vooral een woning die mooi is. Mooi voor anderen om te zien. En mooi voor jou om te zien. Vanuit elk hoekje. Kijk je even door je raam, dan zie je liever geen korrelige zwarte vlakte. Een strakke dakbedekking, dat is je ding. Even strak als de stijl van je woning.

Praktisch: jouw plat dak afgewerkt in een dag

Branden, stinken, barsten,… Dat kom je allemaal tegen bij dakbedekking met roofing. EPDM dakbedekking is praktisch om te plaatsen en om te onderhouden. Deze dakbedekking wordt in 1 stuk op het plat dak van je woning gelijmd. Dat betekent een snelle plaatsing zonder naden. Waterdichter dan dat kan niet. Bovendien is EPDM hierdoor heel praktisch in onderhoud.

Duurzaam: goed voor jou en de wereld

EPDM is circulair bouwmateriaal. Het is 100% recycleerbaar. Wordt de EPDM om een of andere reden ooit verwijderd, dan krijgt het een nieuw leven. Dat spaart alvast heel wat grondstoffen uit en vermindert de uitstoot van de productie van nieuw materiaal. Goed voor het klimaat en de toekomst van de wereld.

Bovendien is EPDM ook voor jou duurzaam. De levensduur van deze dakbedekking is ongezien. Tot maar liefst 50 jaar. Dat betekent dus heel wat jaren zorgeloos onder je plat dak wonen. Bovendien zorgt de isolatie voor lagere energiekosten en betekent een lager energieverbruik minder uitstoot van schadelijke stoffen. Zo wordt de wereld beter voor iedereen.

Multifunctioneel: veel meer dan zomaar een plat dak

EPDM is sterk, elastisch en kleurvast. Hierdoor is het de ideale basis voor andere toepassingen. Transformeer je dak in een daktuin of dakterras. Leg een groendak aan om je woning op een milieuvriendelijke manier nog meer te isoleren. Voorzie zonnepanelen voor groene energie of recupereer zuiver regenwater via jouw plat dak. Dankzij je EPDM-dakbedekking is dit allemaal perfect mogelijk.

Contacteer EPDM Solutions voor de beste dakbedekking voor je nieuwe thuis.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Jouw plat dak perfect geïsoleerd en afgewerkt tot in de puntjes?

Vraag je gratis plaatsbezoek en offerte aan

Regelmatig tips in je mailbox?