Er waaide een wervelwind door de achterban van EPDM-Solutions! Die resulteerde in korte tijd tot een heel pak veranderingen, maar tegelijk bleven ook heel wat zaken gewoon bij het oude.

Onze passie bijvoorbeeld: elk EPDM-dak tot een waar pareltje afwerken, onder onze strikte kwaliteitseisen en met oog voor elk detail.

Ook onze teamgeest is onveranderd, zij het dan met een iets uitgebreider team. Samen werken we aan jouw project, als een geöliede machine met een ervaren bestuurder aan boord.

Wat wel veranderde, is onze look. We gingen volop voor een nieuwe huisstijl, met nieuw logo en een nagelnieuwe website. Daarin willen we je nog meer en nog beter informeren over onze mogelijkheden en projecten.
Geen nood: we blijven offline nog altijd dé allerbelangrijkste manier vinden om het contact met jou als klant te onderhouden! We komen bij je langs met ons uniek dakdossier, meten jouw project nauwkeurig op en maken duidelijke afspraken, ook naar prijs toe. Want geef toe: je wil ook vooral financeel weten waar je aan toe bent!

Jouw plat dak perfect geïsoleerd en afgewerkt tot in de puntjes?

Vraag je gratis plaatsbezoek en offerte aan

Regelmatig tips in je mailbox?