Nieuwbouw

EPDM Nieuwbouw Dakbedekking

Bij nieuwbouwprojecten heb je meestal nog alle vrijheid om jouw woning te ontwerpen. Een plat dak is dan sowieso een goede keuze. Niet alleen kan je de volledige hoogte van je onderliggende verdieping benutten, je voegt ook een extra gevel toe aan je huis.

EPDM Solutions is jouw aannemer bij nieuwbouwwerken en begeleidt de aanleg van jouw plat dak van A tot Z. Zowel de dakconstructie, isolatie als het monteren van de EPDM folie nemen wij voor onze rekening. Daarbij voorzien we de nodige dakdoorvoeren voor de technieken in jouw huis zoals ventilatiekanalen of afzuigsystemen en de afvoerbuizen voor regenwater.

Zoals steeds werken wij jouw project af tot in de puntjes en helpen we jou het beste uit jouw 5de gevel te halen. Zo kunnen we de beste lichtinval uitlokken door een lichtstraat of -koepel toe te voegen of maken we van jouw dak een extra leefruimte.

Ga ook zeker met je architect na welke maatregelen je kan treffen om jouw woning energiezuiniger te maken. Jouw plat dak kan moeiteloos worden voorzien als groendak, maar leent zich ook perfect tot het monteren van zonnepanelen.

Neem zeker nog eens een kijkje op onze facebookpagina.

Realisaties