Lekker warm en licht onder je plat dak

Lekker warm en licht onder je plat dak

De thermostaat staat in vele huizen enkele graden lager dan vroeger. Lichten worden enkel gebruikt voor het hoogstnoodzakelijke. We zijn voor het eerst in lange tijd bewust bezig met het besparen van energie. Op zich een goede evolutie. Als je ten minste nog even comfortabel kan leven. Weet dat je het nog steeds lekker warm en licht onder je plat dak kan hebben. Ontdek hier hoe.

Voldoende isolatie op je plat dak

Isoleren is de eerste stap naar een warme leefruimte onder je plat dak. Daken zijn de eerste plaats waar warmte verloren gaat. Wat een zonde is het om de warmte die je stookt langs het dak te laten ontsnappen. Zo is het dweilen met de kraan open en heb je steeds een kil gevoel. Je plat dak laten isoleren is een investering die je snel terug verdient. De energiefactuur daalt. En je voelt het verschil elke dag. Het comfort dat je dag in dag uit ervaart is onbetaalbaar. Laat je de werken uitvoeren door een aannemer? Check dan zeker op welke premies je recht hebt. Want zo zie je hoe voordelig deze investering op lange termijn zal zijn.

Dakvensters met hoge isolatiewaarde voor je plat dak

Isolatie maakt je woning warmer. Wat dan met de lichtinval? In een donkere ruimte leven is helemaal niet aangenaam. Zeker in de koudere seizoenen met korte dagen zijn je lampen de hele dag door aan. Dat kan niet de bedoeling zijn. Voorzie een dakraam of lichtstraat in je plat dak. Bang om langs die weg terug warmte te verliezen? Dan helpen we je snel van dit misverstand af. De nieuwste generatie dakramen hebben een hoge isolatiewaarde. Net als de andere ramen in een huis. De lichtinval langs een dakraam is trouwens heel bijzonder. Zit ‘s avonds gezellig in de zetel met zicht op de sterrenhemel. Geniet nog meer van de wolkenpracht van een winterse zonsopgang. Ervaar het positieve effect van natuurlijk daglicht op je gemoed.

Maak nu een afspraak met EPDM Solutions voor meer warmte en licht onder je plat dak.

Jouw plat dak perfect geïsoleerd en afgewerkt tot in de puntjes?

Vraag je gratis plaatsbezoek en offerte aan

Regelmatig tips in je mailbox?