Het geheim van een renovatiecoach

Het geheim van een renovatiecoach

Je droomt ervan om je woning te renoveren, maar dan op de meest professionele manier? Dan heb je geluk. Lees hier het geheim van een renovatiecoach en ontdek waarom het contacteren van een renovatiecoach zo belangrijk is.

Renoveren doe je niet zomaar

Om je woning te renoveren ga je niet over een nacht ijs. Je zoekt uit wat je echt wil. Je wikt en je weegt de mogelijkheden af. Je spaart de centen bijeen en dan hak je de knoop door. Je woning renoveren zal je leven makkelijker en aangenamer maken. Natuurlijk wil je dat de renovatie- en verbouwingswerken vlekkeloos verlopen. Daarom kies je niet eender wie om de werken uit te voeren. Maar wie dan wel? Raadpleeg een renovatiecoach.

Wat is een renovatiecoach?

Het woord dekt helemaal de lading. Een renovatiecoach coacht jouw renovatiewerken. Zo kan je op hem of haar rekenen om planmatig, efficiënt en kostenbesparend te renoveren. Bovendien krijg je ook de nodige tips en aanbevelingen om je woning zo energie neutraal mogelijk te maken. Door de implementatie van een aantal energiebesparende maatregelen zoals o.a. isoleren, bespaar je niet alleen op het milieu, maar ook in je portemonnee.

Het geheim van een renovatiecoach

Het geheim schuilt zich in een duidelijk stappenplan. Je staat er niet alleen voor. Na het opvragen van alle offertes helpt de renovatiecoach je ook bij het maken van de juiste keuzes.

Waarom kiezen voor een renovatiecoach?

Moet je nog je te renoveren woning kopen? Ook daarbij staat de renovatiecoach aan je zijde. Zijn onafhankelijk advies zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd jouw woondroom kan waarmaken. Hij kiest er voor jou de meest betrouwbare, professionele en ambitieuze bouwpartners uit. Eenmaal de werken zijn gestart, volgt hij samen met jou de werken én je budget nauwgezet op. Je mist geen enkele premie en/of groene lening. De administratieve rompslomp neemt hij voor zijn rekening. Bovendien weet jij tot op de eurocent exact je energiebesparing.

EPDM Solutions als professionele bouwpartner

Heeft jouw woning, verbouwing of renovatie een plat dak? Dan is de kans groot dat je renovatiecoach EPDM Solutions als betrouwbare partner aanduidt. Wij kunnen namelijk volgende beloftes hard maken:

Dit en nog zoveel meer vind je gebundeld terug in ons dakdossier. Wist je dat onze premiebegeleiding nog een extra service is? Wij gaan namelijk door het dak voor jouw renovatie.

  • Welk type dakbedekking is het meest geschikt voor mijn woning?
  • Hoe wordt mijn plat dak exact opgebouwd en welke isolatiemethode wordt er toegepast?
  • Welke dakbedekking gebruiken jullie en wat zal mij dit kosten?
  • Hoe wordt de dakbedekking geplaatst?
  • Welke soorten dakisolatie zijn er? En waarop moeten we letten?
  • Wat zijn de aandachtspunten voor een kwalitatieve dakrand?
  • Wat is het verschil tussen een warm en een koud plat dak?

Al deze en nog veel meer vragen beantwoorden wij graag na een vrijblijvend plaatsbezoek.

Boek hier een vrijblijvende afspraak.

Heb je al een renovatiecoach? Super. Dan kan hij samen met jou beslissen over onze offerte. Heb je nog geen renovatiecoach? Geen probleem, wij brengen je met een renovatiecoach in contact.

Volg ons op Facebook of Instagram.