Gratis lening voor jouw nieuw en goed geïsoleerd plat dak

Gratis lening voor jouw nieuw en goed geïsoleerd plat dak - EPDM Solutions

De energiecrisis raakt iedereen. De Vlaming is op heel goede weg als het gaat over minder energie verbruiken. Er werd de voorbije maanden door onze gezinnen al 15% minder energie verbruikt. Toch beseffen velen de noodzaak om zich op lange termijn te beschermen tegen hoge energiekosten. Renoveren en isoleren is dan de sleutel tot succes. Vlaanderen investeert daarom ongezien veel centen in de nieuwe eengemaakte premie voor verbouwingen. Het doel? De Vlaamse woningen kwalitatief en energiezuinig maken. Toch heeft niet iedereen voldoende middelen om de nodige investeringen te doen. Daarom lanceerden ze op 1 september 2022 de renteloze lening. Verlies je massa’s energie langs jouw verouderd plat dak? Informeer dan zeker naar de gratis lening voor jouw nieuw en goed geïsoleerd plat dak.

Wie komt in aanmerking voor de gratis lening?

Mijn VerbouwLening focust zich op 5 doelgroepen:

  • Particulieren uit de laagste en middelste inkomenscategorie
  • Particuliere verhuurders
  • Particulieren die via een schenking of erfenis eigenaar worden van een woning
  • Non-profit organisaties
  • Verenigingen van mede-eigenaars

Val je in een van deze categorieën? En heb je een woning of gebouw met een plat dak dat dringend aan extra isolatie en renovatie toe is? Check dan zeker de voorwaarden voor de renteloze VerbouwLening. 

Wat houdt de gratis lening in?

Samen met de MijnVerbouwPremie heeft Vlaanderen meer dan 1 miljard euro klaar staan om mensen te helpen bij het energiezuinig maken van hun woning. De enige manier om ook jou tegen toekomstige hoge energietarieven te beschermen.

Je kan een VerbouwLening aangaan voor een bedrag van € 1.250 tot € 60.000. Hiervoor betaal je maximum 25 jaar af. Hoezo gratis? Je betaalt geen dossierkosten en geen intresten. Je betaalt dus enkel het bedrag terug dat je geleend hebt. 

Hoe vraag je de lening voor jouw plat dak aan?

Hiervoor ga je langs in het Energiehuis van jouw stad of gemeente. Naast de aanvraag voor de lening ondersteunt het Energiehuis je ook met advies en begeleiding om jouw huis energiezuinig te maken.

Blijf niet in de kou zitten. Hoe langer je wacht, hoe meer geld je verliest aan je energiefactuur. Isoleer en renoveer jouw plat dak nu met de gratis VerbouwLening en geniet tientallen jaren van deze investering.

Neem contact op met EPDM Solutions voor de renovatie van jouw plat dak.

Jouw plat dak perfect geïsoleerd en afgewerkt tot in de puntjes?

Vraag je gratis plaatsbezoek en offerte aan

Regelmatig tips in je mailbox?