Ga volop voor beleving op je plat dak

EPDM_Dakterras

Een plat dak is veel meer dan enkel een dak boven je hoofd. Het is een oppervlakte die je ten volle kan benutten om de beleving in en rond je huis op te waarderen. Wil je dat saaie platte dak een nieuwe boost geven? Al eens gedacht aan een plat dak met een extra bron van natuurlijk licht in huis? Of een plat dak met groen als verlengstuk van je tuin? Of een plat dak met een terras om op te vertoeven op zalige zomerdagen? Ga volop voor beleving op je plat dak.

Breng natuurlijk licht in huis langs je plat dak

Natuurlijk licht brengt leven in huis. Meer nog, het heeft alleen maar voordelen op vlak van welzijn. Je slaapt beter, je ben beter gehumeurd en je geheugen- en leervermogen verhoogt. Het binnenvallende daglicht geeft je energie. Bij platte daken bestaan er heel wat mogelijkheden om natuurlijk licht naar binnen te halen. Dakvensters, lichtkoepels of lichtstraten in je plat dak bieden laten je optimaal genieten van daglicht in je leefruimte. Je vindt ze in allerlei vormen en groottes om perfect aan te sluiten bij jouw smaak.

Groendak

Het klimaat blijft een veelbesproken topic. Iedereen heeft baat bij een klimaatvriendelijke omgeving. Ook je plat dak kan hiertoe bijdragen. Hoge beplanting als uitbreiding van je tuin of lage beplanting als bedekking van je plat dak? Het biedt ook jou tal van voordelen. Een mooi uitzicht, een betere waterhuishouding, zelfs een beter rendement voor je zonnepanelen. Informeer zeker eens naar de interessante premies om je plat dak te veranderen in een groen dak.

Dakterras

Je plat dak heeft vaak een mooie oppervlakte. Als eens gedacht om deze oppervlakte te gebruiken als verlenging van je woonruimtes? Richt een dakterras in op je plat dak. Een zalige plek om te vertoeven op mooie dagen. Een extra touch als je vanuit je woonruimte naar buiten kijkt. Een dakterras op je plat dak verhoogt zelfs de waarde van je huis. Zeker het overwegen waard!

Ga volop voor beleving op je plat dak. Voor inspiratie en tips, volg ons op Instagram.

Jouw plat dak perfect geïsoleerd en afgewerkt tot in de puntjes?

Vraag je gratis plaatsbezoek en offerte aan