Een EPDM plat dak in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

EPDM Solutions - EPDM platte daken West-Vlaanderen

Een EPDM plat dak in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen? Daarvoor moet je bij EPDM-solutions in Izegem zijn.

Heb je bij jouw nieuwbouwproject in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen gekozen voor een plat dak in EPDM? Goede keuze! Hierdoor heb je enkel ruimtes met rechte muren, zonder schuine kanten. Ruimte zat voor alle mogelijke meubels die je wil plaatsen.

Zijn er plannen voor een aanbouw aan het borrelen? Dan is een plat dak een must. Bekijk ook eens de optie om dit plat dak extra te benutten. Geef je huis extra beleving met een dakterras of groendak.

Of begint de oude dakbedekking door te hangen? Met een nieuwe laag EPDM en extra isolatie is jouw huis weer in topvorm.

EPDM Solutions helpt je met jouw project in West- en Oost-Vlaanderen.

West-Vlaamse thuisbasis voor platte daken

EPDM Solutions heeft zijn uitvalsbasis in West-Vlaanderen. Het team trekt elke dag vanuit Izegem richting de bestemmingen in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Hun missie: zonder zorgen of verrassingen genieten van jouw vijfde gevel. Nieuwbouw, renovatie, herstelling of onderhoud. Als het een plat dak aanbelangt, zorgt EPDM Solutions voor de oplossing.

Zij kozen voor een plat dak van EPDM Solutions

  • “Ik ben heel tevreden over EPDM Solutions. Mijn plat dak moest dringend dichtgemaakt worden, dus kwamen Tom en zijn ploeg al een week vroeger dan voorzien. Alles verliep correct en netjes. Onze lichtstraat werd perfect geplaatst. Zeker een aanrader!”

Thijs Labeeuw, Waregem, West-Vlaanderen

  • “’Jouw dak in een strak EPDM-pak’, dat is de slogan waarmee EPDM Solutions uitpakt. We zijn heel tevreden over het strakke pak op ons plat dak. Alles verliep heel professioneel, van het opmaken van de offerte tot het opleveren van het werk.”

Linda De Groote, Destelbergen, Oost-Vlaanderen

  • “Het team van EPDM Solutions is heel vriendelijk en professioneel. Ze hebben knap werk geleverd. Een absolute aanrader.”

Laurent Mulot, Bikschote, West-Vlaanderen

  • “We kregen een map met gedetailleerde informatie. We konden altijd mailen als we met vragen zaten, ook in het weekend. Het team van EPDM Solutions kwam stipt op de afgesproken momenten opdagen. Bedankt voor de goede service!”

Veronique Vancremon, Oostende, West-Vlaanderen

  • EPDM Solutions is scherp van prijs en betrouwbaar. Het team werkt alles snel en proper af.

Nick De Meyer, Roeselare, West-Vlaanderen

  • Door stormschade hadden we dringend hulp nodig. EPDM Solutions is binnen de twee weken na de offerte gestart met het werk. Op één dag tijd werd ons plat dak vernieuwd. Bedankt voor de service en het mooie werk.”

Gerty Vandenbussche, Sint Kruis, West-Vlaanderen

  • “EPDM Solutions is een aanrader om mee samen te werken. De offerte was duidelijk. De plaatsing van het plat dak verliep vlot en werd binnen de termijn afgewerkt. Het team liet de werf telkens netjes achter.”

Nele Barrezeele, Roesbrugge, West-Vlaanderen

  • “EPDM Solutions communiceert duidelijk. Vlotte ontvangst van de offerte, spontane berichten over de opstart van de werken en snel antwoord op mails. Het resultaat is top!”

Elias Maertens, Izegem, West-Vlaanderen

  • “Ik ben heel tevreden over de correcte werking van EPDM Solutions. De factuur sluit volledig aan bij de gedetailleerde offerte. De werken gingen heel vlot, zonder vertraging.”

Ine Meulewaeter, Laarne, Oost-Vlaanderen

  • “We kregen een duidelijke uitleg over premies. We zijn heel tevreden over de gebruikte materialen en de werken.”

Andries Vanspeybrouck, Roeselare, West-Vlaanderen

  • “De samenwerking met EPDM Solutions verliep heel goed. Het team heeft een heel sterke know-how.”

Jan Vanelslander, Izegem, West-Vlaanderen

  • “EPDM Solutions gaf ons heel duidelijke informatie over de materialen. Alles werd vakkundig geplaatst. Ik zal EPDM Solutions zeker aanbevelen.”

Stefaan Lagast, Assebroek, West-Vlaanderen

Ontdek nog meer tevreden klanten op Google Review of Facebook Recensies.

Jouw plat dak perfect geïsoleerd en afgewerkt tot in de puntjes?

Vraag je gratis plaatsbezoek en offerte aan

Regelmatig tips in je mailbox?