Over Epdm

dakwerken epdmDakwerken EPDM-solutions

Mijn naam is Tom Bogaert en zaakvoerder van EPDM-solutions. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken in EPDM: platte en schuine daken.  Is uw dak aan vernieuwing toe? Bent u van plan te renoveren? Of kiest u voor een totaal nieuw architectonisch concept? Graag geven wij antwoord op al uw vragen.
Neem contact op.

Samenwerking met architecten

EPDM-solutions heeft een hart voor architectuur en betoont de grootste eerbied voor elke architectonische ambitie.  Onze ervaring leert dat de eindgebruiker daar voordeel uit haalt en zo ook, bij nieuwbouw en renovatie, de architect.  Goede dakwerken hebben baat bij een stevig en onderbouwd concept en professioneel aannemerschap. We hebben inmiddels ijzersterke referenties opgebouwd.

Informatie delen

Als zaakvoerder geloof ik steevast in een nog nauwere samenwerking in de toekomst tussen architecten, bouwheren en EPDM-solutions. Voor ons breekt daarmee een uitdagend hoofdstuk aan vooral dan op het gebied van het delen van kennis en informatie. Ik merk in de praktijk dat deze begrippen bij zowel bouwheren als architecten steeds meer aan de orde zijn.  De waarden van de firma EPDM-solutions zijn dan ook: informeren, inspireren en adequate oplossingen aanreiken.

Hartelijke groeten,
Tom Bogaert

 

 

Referenties dakwerken: